maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

Vihapostia

Olen huomannut, että silloin kun on jotain tulikiven katkuista sanottavaa, tulee parasta tekstiä, ainakin omasta mielestäni. Ehkä se johtuu siitä, että ihmisiä kiinnostaa negatiiviset asiat, eivätkä niinkään ihana kukkien tuoksu ja lehmien karjahtelu.
"Voi vittu, että vituttaa", on aina hyvä aloitus kappaleelle. Sanokoon äidinkielen opettaja mitä tahansa. Äidinkielen YO-kirjoitukset kannattaa aina aloittaa, "vittu, että vituttaa" ja siitä jatkaen jokainen kappale voi alkaa samalla lystikkäällä sananparrella. Mikäpä sen paremmin osoittaisi laajan verbaalisen taituruuden kuin runsas vitun revittely ja perseen repiminen.
"Haistakaa kaikki vittu!" Siinäpä yksi kiehtovimmista lauseista tämän maan päällä. Kaikille vitun haistattaminen kuuluu eittämättä perustarpeisiin siinä missä hengittäminen ja paskalla käynti. Kokeilkaapa vaikka itse kuinka hyvältä tuntuu sanoa nuo arvokkaat kolme sanaa vaikka taloyhtiönne pihalla, hyppyritukkaisten pipopäiden täyttämässä teknobaarissa taikka Iiläisen pikaruokalan pihalla (kukin vastatkoon seurauksista itse).
Jollain tavoin vihatekstiä kirjoittaessa saa jotain lisäenergiaa tekstin suoltamiseen. Voisin kuvitella itseni hakkaamassa näppäimistöä nyrkein ja näytölle syntyisi kerrassaan komeita lauseita suunnatoman ärtymyksen pohjattomista kaivoista.
"No mikä tätä ääliötä nyt oikein riivaa?", kysytte? Telkkarissa näkyy, dude where's my car! Se ainakin ottaa päähän poloista! Saatanan perse!
Suljen telkkarin ja sillä selvä.